Video: Lugubere Saw 2 trailer

Bernd was redelijk tevreden over de eerste game van SAW in zijn review. Konami had al eerder Saw 2 aangekondigd, maar verder was er geen materiaal om te laten zien.

Vandaag is dat materiaal verschenen. Saw 2 valt te bewonderen in de debuuttrailer hieronder. Jonge kijkers opgelet; deze trailer kan schokkend zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?