Yakuza 6: The Song of Life

  • ONTWIKKELAAR SEGA
  • RELEASEDATUM 17 april 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Video: Live-action trailers voor Yakuza 6: The Song of Life uitgebracht

Sega heeft de Stories of the Dragon live-action trailers voor Yakuza 6: The Song of Life uitgebracht. Deze trailers laten drie personen zien die in het verleden door Kazuma Kiryu zijn geholpen.

Sega senior PR manager Jacob Nahin vertelt op de PlayStation Blog dat we deze personages weer ontmoeten, terwijl zij terugdenken aan hun ervaring met Kazuma Kiryu die hen met gevaar voor eigen leven heeft geholpen en hun leven heeft veranderd. De personages Tatsu, Yuina en Haruku komen uit de substories uit Yakuza: Kiwame en Yakuza 5. De trailers zijn in Japan opgenomen en geven een ander beeld van de Dragon. Bekijk de trailers hier.

Yakuza 6: The Song of Life komt op 17 april naar de PlayStation 4.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?