Video: Live action trailer van Ghost Recon: Future Soldier

Ghost Recon: Future Soldier is de nieuwste telg uit de Ghost Recon reeks, afkomstig van Ubisoft. De game komt uit in de herfst van dit jaar voor de Nintendo Wii, pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

Er gaat ook een multiplayer bèta van de game van start. Je kan toegang krijgen tot deze bèta door Splinter Cell: Conviction te kopen. De bèta gaat van start in de zomer.

Vandaag is er een live action trailer verschenen van Ghost Recon: Future Soldier. Check de trailer hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?