Video: Live Action-teaser voor Halo Reach

De Halo-franchise begon met live-action teasers met Halo 3: ODST. Deze teaser werd geregisseerd door Neill Blomkamp. Door die teaser kreeg Blomkamp de financiële middelen om District 9 te regisseren. Voor Halo Reach is er ook een Live Action-teaser gemaakt.

In de Live Action-teaser zien we een soldaat die zich klaarmaakt voor de strijd. Dit doet hij op een wel hele vreemde manier. Check de teaser hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?