Video: Leven in de hel met gameplay Dante's Inferno

In nieuwe gameplay beelden van Dante's Inferno komen we erachter hoe het leven in de hel nu werkelijk in elkaar zit. We worden weer getrakteerd op vette actie tegen de grootste en meest lelijke monsters die je ooit hebt gezien.

De game komt begin volgend jaar uit voor de PlayStation 3, PSP en Xbox 360. Welcome to hell, welcome to Dante's Inferno!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?