Video: Lekker veel gameplay in developer diary Mass Effect 2

Een nieuwe developer video over een game, in dit geval Mass Effect 2, is altijd interessant, maar het wordt allemaal nog leuker als we ook lekker veel nieuwe gameplay te zien krijgen.

Ook Microsoft weet dat, en daarom staat de nieuwe trailer van de game in het teken van uiteraard de developers, maar ook heel veel ingame beelden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?