Video: LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4 Hogsmeade Trailer

Met nog een paar dagen te gaan komt LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4 uit voor alle platforms. In de game zitten de eerste vier delen uit het officiële Harry Potter-verhaal verwerkt. Maar dan in LEGO stijl, zoals we kennen van Star Wars en Indiana Jones.

Zojuist is de tweede gameplay trailer van de game verschenen. In de trailer zien we een door sneeuw bepakte Zweinstein. Waarbij je onder andere aan de slag gaat met Harry Potter en zijn vrienden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?