Video: LEGO DC Super-Villains is aangekondigd door Warner Bros. Interactive Entertainment

Geplaatst: 30 mei 2018 16:35
Aangepast: 15 juni 2018 13:57

LEGO DC Super-Villains is aangekondigd door Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, de LEGO Groep en DC Entertainment. De eerste LEGO-game die spelers midden in een verhaal met schurken plaatst, vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC.

De Justice League is verdwenen en hebben de bescherming van de aarde overgelaten aan het Justice Syndicate, een groep nieuwe helden uit een parallel universum. De DC-superschurken uit de Legion of Doom ontdekken dat het Justice Syndicate niet is wat ze beweren. In LEGO DC Super-Villains kun je je eigen DC-superschurk creëren om samen met de andere iconische schurken de nog kwadere plannen van de vreemdelingen te dwarsbomen. Ook is het mogelijk om het avontuur samen te spelen in de lokale co-op modus. Bekijk de trailer hier.

Een Deluxe-editie met de Season Pass-content en vroege toegang tot het DC Super-Villains: TV Series DLC-personagepakket kan nu gepre-orderd worden. De fysieke versie van de Deluxe-editie krijgt het exclusieve LEGO-minifiguurtje Lex Luthor Superman en de digitale versie bevat het Justice League Dark DLC-personagepakket. LEGO DC Super-Villains komt 17 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Bron: Persbericht Warner Bros. Interactive Entertainment
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO DC Super-Villains

Series

LEGO

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

16 oktober 2018

Ontwikkelaar

TT Games

Gameliner Awards

-

Lees meer