Borderlands
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE RPG, First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Launchtrailer van Borderlands Legends

Vandaag is de launchtrailer van Borderland Legends vrijgegeven. Borderland Legends is nu alleen nog beschikbaar voor iOS toestellen. 2K Games en Gearbox Software laten weten dat er plannen zijn voor eventuele ontwikkelingen voor andere toestellen.

De launchtrailer is hieronder te bekijken:

In de game kunnen spelers hun personages upgraden met punten die je verdiend door het neerschieten van Skags, bandieten en meerdere tegenstanders. Vervolgens kun je in een 'skill tree' kiezen uit diverse nieuwe skills. Naast dit is er ook een arsenaal aan verschillende wapens die je kunt kiezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?