Video: Launch trailer Samurai Warriors 3

Inmiddels is de game Samurai Warriors 3 ook in Nederland verkrijgbaar en natuurlijk kan de launch trailer dan niet achter blijven. De launch trailer werd namelijk onlangs onthuld door TECMO KOEI.

Voor de gene die de game niet kennen Samurai Warriors 3 is een game exclusief voor de Nintendo Wii en zal naast een compleet nieuw verhaal geheel gebruik maken van de Wii-mote mogelijkheden. Daarnaast zal de game nieuwe personages, acties en spel elementen bevatten.

De game is overigens zowel online als offline, alleen of met zijn tweeën te spelen met diverse mogelijkheden om voorwerpen en personages uit te wisselen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?