Video: Launch trailer ModNation Racers

Ondanks dat de game ModNation Racers al weer een aantal dagen te verkrijgen is en onlangs al werd gereviewd door Peter, verschijnt de launch trailer van de game nu pas.

Voor de gene die nog niet bekend zijn met de game. In de game ModNation Racers is het best te beschouwen als LittleBigPlanet op wielen. Alles in de game kan je zelf maken; je racer, raceauto en racebanen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?