Harvest Moon: Light of Hope Special Edition

  • Ontwikkelaar Natsume Inc.
  • Eerste releasedatum 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score -

Video: Launch trailer Harvest Moon: Light of Hope Special Edition onthuld

Eind deze maand worden de Nintendo Switch en PlayStation 4 verrijkt met Harvest Moon: Light of Hope Special Edition. Om ons alvast lekker te maken voor de release, verscheen vandaag de launch trailer.

De game verscheen in eerste instantie alleen voor de pc, maar mag nu ook enkele consoles aan gaan doen. De franchise bestaat al een behoorlijke tijd en Harvest Moon: Light of Hope Special Edition mag zich daar als nieuwste titel toerekenen. De launch trailer vind je hieronder.

Harvest Moon: Light of Hope Special Edition verschijnt op 29 mei voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?