Video: Lara Croft toont zich in debut trailer

Vandaag verscheen de debut trailer van Lara Croft and the Guardian of Light. Veel elementen uit de originele Tomb Raider-reeks zullen hierin terug keren. Deze Lara Croft game zal echter ook nieuwe dingen bevatten. Zo zal dit de eerste Lara Croft game zijn waarin je ook in co-op kunt spelen. Lara en Totec gaan namelijk samen de strijd aan met Xoxolt, een boze geest die vrij is gekomen uit een spiegel.

Lara Croft and The Guardian of Light zal overigens deze zomer uitkomen als downloadbare titel voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 en moet 14,99 euro of 1200 MS Points kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?