Hitman - Summer Bonus Episode
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 juli 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Stealth
  • GAMELINER SCORE

Video: Laatste bonus-missie voor Hitman onthuld

IO Interactive heeft de laatste bonus-missie voor Hitman onthuld. De missie heet Landslide en speelt zich af in een aangepaste versie van de Sapienza-locatie. Hierin moet Agent 47 de schimmige zakenman Marco Abiatti omleggen, die met behulp van zijn maffiabanden burgemeester wil worden.

Landslide is vanaf 31 januari te downloaden voor bezitters van de Full Season of het Upgrade Pack. Alle bonus-missies zijn ook aanwezig op de disc-versie van Hitman: The Complete First Season, die vanaf 31 januari verkrijgbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?