We Dare

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 maart 2011
  • Platformen PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Video: Kus de controller met We Dare

Je zult het misschien niet geloven, maar Ubisoft is er toch echt mee bezig. We Dare is de eerste party game ooit waarbij de speler "spannende" moves doet.

We Dare bestaat uit mini-games en een match-making sessie. Enkele voorbeelden van wat mini-games: Een appel eten door samen met je vriend/vriendin de controller te kussen of door ringen heen vliegen terwijl je tegen de controller aan slaat die in de kontzak van je geliefde zit.

Ook kun je je eigen avatar maken die je helemaal aan kunt passen naar eigen smaak. Hierna kan je zelf bepalen hoe spannend het feest wordt door een thema te kiezen. Hieronder een video voor een impressie.

De release datum staat nu op 11 maart. De game is speciaal ontwikkeld voor de Nintendo Wii en PlayStation Move. Mensen die in de VS wonen hebben pech, want We Dare is alleen verkrijgbaar in Europa.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?