Kirby Star Allies

  • Ontwikkelaar HAL Laboratory
  • Eerste releasedatum 16 maart 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score

Video: Kirby Star Allies trailers tonen team-vaardigheden

Nintendo heeft twee nieuwe trailers van Kirby Star Allies vrijgegeven waarin een aantal team-vaardigheden voorbij komen. In de game kan Kirby vijanden in vrienden veranderen en samen aanvallen uitvoeren, waaronder de Splash Cutter en de Ice Curling.

Bekijk hieronder de nieuwe trailers van Kirby Star Allies:

Kirby Star Allies verschijnt 16 maart voor de Nintendo Switch. De demo is sinds vorige week al te downloaden en uit te proberen.

BRON Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?