Video: Kingdom Hearts III heeft een nieuwe trailer

Square Enix weet de spanning rondom Kingdom Hearts III behoorlijk hoog te houden door ons bij tijde en wijlen iets van de game te laten zien. Zo ook vandaag, het bedrijf onthulde een nieuwe trailer.

In de trailer maken we kennis met Classic Kingdom. Sora draagt ingame een soort LCD-apparaat bij zich, die ten alle tijden geraadpleegd kan worden. Daar staat Classic Kingdom op en deze bevat een flinke lading minigames waar spelers mee aan de slag kunnen. Je ziet het allemaal in onderstaande trailer.

Kingdom Hearts III moet volgens de ontwikkelaar nog in 2018 verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?