Video: Killzone: Shadow Fall trailer toont het verhaal

Sony en ontwikkelaar Guerilla Games hebben een nieuwe trailer van Killzone: Shadow Fall uitgebracht die zich focust op het verhaal.

Killzone: Shadow Fall speelt zich dertig jaar na Killzone 3 af. De Helgast vallen ditmaal de mensheid aan op diens eigen planeet Vecta. In de game zullen spelers in de huid kruipen van zowel een menselijk personage als een Helgast.

Killzone: Shadow Fall komt uit als launchgame voor de PlayStation 4.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?