Killer7
  • ONTWIKKELAAR Grasshopper Manufacture
  • EERSTE RELEASEDATUM Q4 2018
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Video: Killer7 komt dit jaar naar Steam

Killer7 komt eind van dit jaar naar de pc via Steam. Dat hebben NIS America en ontwikkelaar Grasshopper Manufacture dit weekend bekendgemaakt tijdens Momocon.

Killer7 is een bijzondere game van Goichi ‘Suda51' Suda en Shinji Mikami. De game verscheen in 2005 voor de PlayStation 2 en GameCube, en komt na dertien dus ook naar de pc. Het gaat hier echter wel om een gewone port en niet om een remaster.

Killer7 verschijnt later dit jaar voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?