Video: Keyboard uit Rock Band 3 in beeld

Met Rock Band 3 gooit ontwikkelaar Harmonix Studios het over een hele andere boeg. Waar je bij de vorige versie nog een plastieken gitaar, drumstel of microfoon bespeelde is het in Rock Band 3 niet iets serieuzer aangepakt.

Zo kun je nu gitaar bespelen met echte snaren, welke je in het echt ook zou kunnen gebruiken.

In Rock Band 3 zit voor het eerst een keyboard. Met het keyboard kun je bekende nummers, uit oudere delen, naspelen. Bekijk in onderstaande video de werkwijze van de keyboard en oordeel zelf.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?