Video: Kevin Butler bewijst dat Move niet alleen voor kinderen is

Kevin Butler, de 'nep' vice-president van Sony, heeft al vaker geschitterd in PlayStation reclames. Ook in een nieuwe reclame is hij weer te zien. Hierin bewijst hij dat de Move niet alleen geschikt is voor kinderen.

Er gebeurt van alles in deze reclame. In slow motion vliegen er bijvoorbeeld stropdassen en snacks voorbij, er speelt opera muziek op de achtergrond, Vikingen zijn aan het eten en er vliegt spontaan een plant in de brand. Waarom? Gewoon, omdat het kan? Daar gaan wij tenminste van uit, leuk is het in ieder geval wel!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?