Video: Keanu Reeves te zien in Cyberpunk 2077-reclame

Geplaatst: 1 oktober 2020 12:27
Aangepast: 1 oktober 2020 12:35

Tijdens de NBA-finale is gisteren een reclame uitgezonden voor Cyberpunk 2077. Niemand minder dan Keanu Reeves is weer terug om de aankomende dystopische first-person shooter te promoten.

CD Projekt Red ging deze week nogal door het stof, nadat naar buiten kwam dat werknemers een verplichte zesdaagse werkweek krijgen, zodat Cyberpunk 2077 zo goed mogelijk in november uitgebracht kan worden. Deze keer is er gelukkig geen slecht nieuws, maar een reclame met de enige echte Keanu Reeves. Gisteren werd tijdens de NBA-finale tussen de Los Angeles Lakers en Miami Heat de Cyberpunk 2077-reclame getoond. De advertentie duurt maar een halve minuut en zien we wat gameplaybeelden. Het draait echter natuurlijk om Keanu Reeves die uitlegt wat iemand in 2077 een crimineel maakt en wat Night City voor mogelijkheden brengt. De reclame wordt daarnaast ondersteund door het nummer 'Bad Guy' van Billie Eilish. Keanu Reeves is trouwens geen vreemde van de game. Zo heeft Reeves tijdens E3 2019 de releasedatum bekendgemaakt en heeft hij een in-game personage.

Cyberpunk 2077 wordt 19 november uitgebracht voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Google Stadia. Spelers die de game kopen voor current consoles kunnen een gratis next-gen upgrade krijgen.

Bron: Cyberpunk 2077
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord