Video: Kazuya en meer deze week naar Smash Bros. Ultimate

Geplaatst: 28 juni 2021 19:00

Er komt een hoop nieuwe content naar Super Smash Bros. Ultimate. Later deze week kunnen spelers aan de slag met Kazuya uit Tekken en Mii-kostuums uit toonaangevende game-franchises.

De Nintendo Direct tijdens E3 2021 opende met een grote aankondiging: Tekken's Kazuya komt naar Super Smash Bros. Ultimate. Zoals bij de meeste nieuwe DLC-personages in de game, werd ook direct een extra presentatie aangekondigd waarin Masahiro Sakurai, het brein achter de Super Smash Bros-reeks, het personage in detail uitlegt. Die presentatie was vandaag. In de presentatie is onder andere te zien dat Kazuya één van de meest technische personages tot nu toe is. Hij behoudt veel aanvallen uit Tekken, maar zijn duivelse krachten stellen hem ook in staat sprongen, smashaanvallen en speciale aanvallen uit te voeren. Dat is iets wat hij niet kon in zijn eigen game. Kazuya komt gebundeld met een nieuw level gebaseerd op Mishima Dojo, de dojo van Kazuya's familie. Tevens brengt de nieuwe vechter 39 muzieknummers uit de Tekken-serie met zich mee. Ook verschijnen er samen met Kazuya enkele nieuwe Mii-kostuums gebaseerd op Shantae, Lloyd Irving uit Tales of Symphonia, Dante uit Devil May Cry en Dragonborn (Skyrim). Shantae komt gebundeld met een muzieknummer. De presentatie werd afgesloten met de aankondiging van een Min Min-amiibo en de releasedatum van Kazuya. Op 30 juni kunnen spelers met alle nieuwe content aan de slag.

De Super Smash Bros. Ultimate-DLC verschijnt op 30 juni. De game en de eerste vier DLC-personages uit deze Fighters Pass zijn reeds te spelen op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord