Video: Katamari Forever rolt

Ik houd van Katamari, dat was in mijn review van Beautiful Katamari wel duidelijk. Binnenkort komt Katamari Forever, exclusief voor de PlayStation 3.

Katamari Forever zal nieuwe items, stijlen en een gloednieuwe sprongbeweging bevatten. Vandaag is er een video verschenen over de poppenkast van Katamari Forever.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?