Video: Kane en Lynch beste maatjes in nieuwe trailer

Kane & Lynch: Dead Men was een game die zo zijn schoonheidsfouten had, maar de personages en het verhaal waren erg sterk, zoals we van IO Interactive gewend zijn.

Binnenkort komt Kane & Lynch 2: Dog Days. Er is nog niet veel bekend over dit deel. De beelden die we te zien kregen lieten wel zien dat de game harder werd dan het origineel. Check hieronder de nieuwste trailer van Kane & Lynch 2.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?