Video: Just Cause 2 Tuk Tuk Guided Missile

Een paar weken geleden werden Yordi en ik uitgenodigd door Square Enix om naar Antwerpen te komen, waar we voor het eerst kennis maakte met Just Cause 2. Wat onze bevindingen waren zul je deze week lezen op Gameliner.

Zojuist komt Square Enix met een nieuwe trailer van deze actie game. In de trailer is te zien hoe je met een Tuk Tuk je vijand van grote hoogte uitschakelt. Deze trailer is hieronder te bekijken.

Just Cause 2 moet 26 maart van dit jaar uitkomen voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?