Check hier alle PlayStation State of Play content

Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Video: Jurassic World Evolution 2-video toont nieuwe details

Er is een nieuwe Development Diary-video verschenen voor Jurassic World Evolution 2. In de video worden nieuwe details van de game uitgelicht.

De onthulling van Jurassic World Evolution 2 kwam voor velen als een aangename verassing. Inmiddels is de game nog iets meer dan een maand van ons verwijderd. Terwijl we met smart wachten om de game te spelen, heeft het team achter Jurassic World Evolution 2 een nieuwe Development Diary-video gedeeld. In de video neemt de regisseur van de game ons mee naar deze impressieve wereld. Met de game wil het team een authentieke Jurassic World-ervaring creëren. De campagne van de game vindt plaats na de gebeurtenissen in Jurassic Park: Fallen Kingdom. Daardoor zijn er wat veranderingen in de wereld waar te nemen. Tevens laat het team meer weten over de nieuwe Chaos Theory-modus. In de modus komt de speler in een alternatieve realiteit terecht die verschilt van de bekende films. De video wordt vergezeld door bèta-beelden van de game. Natuurlijk ontbreken ook de imposante dinosaurussen niet. Meer weten over de game? Check dan zeker de bevestigde dinosaurussen in Jurassic World Evolution 2.

De releasedatum van Jurassic World Evolution 2 is onthuld. De game verschijnt op 9 november voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Jurassic Park Evolution 2

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?