Jurassic World Evolution 2

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score -

Video: Jurassic World Evolution 2 Dev Diary toont gameplay

In de eerste developer diary van Jurassic World Evolution 2 zien we meer gameplay. Meerdere nieuwe systemen worden uitgelegd door de ontwikkelaars bij Frontier.

In Jurassic World Evolution 2 krijg je te maken met nieuwe weersystemen, zoals zandstormen en sneeuwstormen. De dinosaur-creatie wordt ditmaal geregeld door een team aan wetenschappers, die ervoor zorgen dat je de DNA van de beesten kan bewerken. Je moet je crew echter wel op tijd rust gunnen, anders kunnen ze je park gaan saboteren uit protest. Customization gaat ditmaal een grotere rol spelen in zowel de gebouwen, omgeving en dinosaurussoorten zelf. Ook het publiek wordt onderverdeeld in vier groepen. De ene groep wil graag de carnivoren zien, terwijl een ander groep zich liever bezighoudt met de vredelievende herbivoren. Daarnaast zien we ook nog wat nieuwe dinosaurussoorten die bevestigd zijn voor Jurassic World Evolution 2, zoals de Torosaurus, Corythosaurus, Diplodocus, Velociraptor en nog een aantal andere soorten. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Jurassic World Evolution 2.

Jurassic World Evolution 2 verschijnt later dit jaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Frontier

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?