Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Video: Jigsaw komt waarschijnlijk naar Dead by Daylight

Het lijkt er sterk op dat Jigsaw uit de Saw-films naar Dead by Daylight komt door middel van nieuwe DLC. Dat valt op te maken uit een teaser van ontwikkelaar Starbreeze Studios genaamd 'Time is Running Out!'

In de teaser is een val met een timer te zien en vrij snel daarna de tekst: Let's play a game. Starbreeze gaat dus ongetwijfeld Jigsaw aankondigen als nieuwe killer in Dead by Daylight. Eerder werden Michael Myers uit Halloween, Leatherface uit The Texas Chainsaw Massacre, en Freddy Krueger uit A Nightmare on Elm Street aan de multiplayergame toegevoegd.

Dead by Daylight is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?