Check al onze gamescom content hier!

Video: Japanse Trailer Resident Evil: Dark Chronicles

Wederom openen zombies weer de aanval op de Wii in de aankomende game Resident Evil: Dark Chronicles. Aan jou de taak om het rottende vlees weer terug de kist in te knallen.

Hieronder is de Japanse proloog trailer te zien van de game. De game bevat weer de bekende 'on rails' gameplay en ademt weer overal de typische Resident Evil sfeer uit. Als kers op de taart heb ik daaronder nog een video voor jullie met wat meer gameplay. Bekijk ze hieronder.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?