Assassin's Creed: Syndicate

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Video: Jack the Ripper DLC binnenkort te downloaden voor Assassin's Creed: Syndicate

Jack te Ripper duikt binnenkort op in Assassin's Creed: Syndicate, Ubisoft heeft laten weten dat de Jack the Ripper DLC vanaf 15 december 2015 beschikbaar zal zijn als download voor PlayStation 4 en Xbox One. Pc-gamers kunnen de DLC vanaf 22 december downloaden.

Mocht je een Season Pass hebben aangeschaft voor Assassin's Creed: Syndicate, dan is deze DLC gratis te downloaden. Overige gamers kunnen Jack the Ripper toevoegen aan de game door 14,99 euro neer te leggen.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?