Video: Jack Black gaat Brütal

Brütal Legend gaat over roade Eddie Riggs. Hij komt dankzij een ongeluk in een andere wereld waar demonen de baas zijn. Eddie Riggs zal moeten bewijzen dat hij de beste roadie ooit is en al die demonen afmaken!

De stem van Eddie Riggs wordt ingesproken door Jack Black (School of Rock, Tenacious D). In het volgende filmpje laat Jack Black zijn 'bijlkunsten' zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?