Video: Iron Man 2 toont zijn vijanden

OK, Iron Man mocht dan een waardeloze game zijn, de film was wel erg goed. Gelukkig komt er dan ook een deel 2 uit en van de tweede game zijn nu ook de eerste beelden verschenen.

Laten we hopen dat Iron Man 2 nu beter van kwaliteit wordt. We gunnen het dus een nieuwe kans. Iron Man 2 verschijnt voor alle platformen in mei.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?