Video: Interface Playstation 5 onthuld door Sony

Sony is terug met nieuwe informatie omtrent de PlayStation 5. Ditmaal gaat het om de onthulling van de gebruikersinterface van de PlayStation 5.

De PlayStation 5 wordt over een maand uitgebracht en er wordt door Sony steeds meer details bekendgemaakt over de console. Zo werd laatst de hardware van de next-gen console getoond in een teardownvideo. Zojuist heeft Sony de gebruikersinterface van de PlayStation 5 onthuld via een video. Hierin krijgen we een eerste blik op hoe die interface eruit gaat zien. Een van de features is bijvoorbeeld een nieuw Control Center dat spelers kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot talloze mogelijkheden van het systeem zonder een game te hoeven sluiten. Het Control Center omvat tevens de Activities-feature, waarin spelers hun game-ervaring kunnen verhogen door onder andere challenges en levels te kiezen en terug te gaan naar momenten die zijn gemist. Daarnaast is het mogelijk om snel te wisselen tussen games en om vlot in online matches te komen. De video duurt elf minuten en toont nog veel meer andere details, zoals hoe het startscherm eruit ziet en hoe de PlayStation Store gepersonaliseerder is. Check dus vooral de video hieronder om alle interface-features van de PlayStation 5 te bekijken.

De PlayStation 5 komt in Europa uit op 19 november.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?