Video: inFamous 2 maakt elektrische comeback

Op de afgelopen E3 in Los Angeles werd de opvolger van inFamous aangekondigd. Wat we op de beurs al hebben gezien van inFamous 2 stelde niet teleur. Het hoofdpersonage uit het eerste deel, Cole MacGrath, lijkt in ieder geval een meesterlijke comeback te gaan maken.

In het tweede deel in de serie wordt Cole beschuldigd van de destructie van Empire City. In zijn zoektocht om zijn onschuld te bewijzen stuit hij op een duister en kwaadaardig wezen uit de toekomst.

Om alvast in de stemming te komen hebben we de onderstaande gameplay trailer voor je beschikbaar. inFamous 2 verschijnt volgend jaar, exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?