FIFA 10

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2009
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: In één keer al het nieuwe van FIFA 10

In de maanden voor de release van een game word je normaliter doodgegooid met alle details die bekend worden gemaakt. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer, en weet je niet meer zeker of dat ene element nou wel of niet in de game verwerkt zat. De ontwikkelaars van FIFA 10 hebben daar iets handigs op gevonden: een video die alle nieuwe features van de game samenvat.

Van verdedigen tot aanvallen, van scoren tot hoe je met de keeper om moet gaan, het zit er allemaal in. Kladblok en pen in de aanslag? Kijken en schrijven maar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?