Conan Exiles
  • ONTWIKKELAAR Funcom
  • RELEASEDATUM 8 mei 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Video: Imperial East Pack voor Conan Exiles nu verkrijgbaar

Ontwikkelaar Funcom heeft het Imperial East Pack voor Conan Exiles uitgebracht en deze content komt in een nieuwe trailer voorbij. De DLC kost 9,99 euro en bevat nieuwe wapens, harnassen, bouw-materialen en decoraties uit Khitai.

Daarnaast is gelekt dat het tweede DLC-pack nieuwe wapens, harnassen, bouw-materialen en decoraties bevat geïnspireerd op Aquilonia. Mogelijk verschijnen er later nog meer DLC-packs die nieuwe items uit het Conan-universum bevatten.

Conan Exiles is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Funcom

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?