Conan Exiles
  • ONTWIKKELAAR Funcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 mei 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Survival
  • GAMELINER SCORE

Video: Imperial East Pack voor Conan Exiles nu verkrijgbaar

Ontwikkelaar Funcom heeft het Imperial East Pack voor Conan Exiles uitgebracht en deze content komt in een nieuwe trailer voorbij. De DLC kost 9,99 euro en bevat nieuwe wapens, harnassen, bouw-materialen en decoraties uit Khitai.

Daarnaast is gelekt dat het tweede DLC-pack nieuwe wapens, harnassen, bouw-materialen en decoraties bevat geïnspireerd op Aquilonia. Mogelijk verschijnen er later nog meer DLC-packs die nieuwe items uit het Conan-universum bevatten.

Conan Exiles is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Funcom

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?