Video: Ijskoude gameplay trailer Uncharted 2

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Menig oog is al bijna uit zijn kas gesprongen bij het zien van de verbluffende graphics van Uncharted 2. Deze game tilt de PlayStation 3 wel naar een heel hoog niveau. Nu is er weer een prachtige trailer verschenen die je meeneemt naar een coole omgeving.

Uncharted 2 is zo'n game waarvan je maar geen genoeg video's van kunt zien, ook al jeuken de vingers enorm hard om het zelf te mogen spelen. En dan is er geen zalf op aarde die je van die jeuk af kan helpen, maar wellicht kun je jezelf nog zachtjes krabben met onderstaande trailer; dan hou je het wat langer vol. Geniet van de prachtige gameplaybeelden en start gauw de video.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer