Video: ID@Xbox toont meerdere games in ontwikkeling

Geplaatst:
Aangepast: 8 juli 2020 00:19

ID@Xbox heeft vandaag twee video's geüpload in teken van de indiegames die naar de Xbox komen. Hieronder bekijk je welke games allemaal langs kwamen.

We trappen af met Skatebird. In deze game bestuur je wat musjes die kickflips uitvoeren op een skateboard. Spellbreak maakt een vliegende entree. Deze Battle Royale-game zet je in de schoenen van een mage met allerlei diverse krachten. De aircombat van The Falconeer wordt tentoongesteld. Zin in een goed mysterie? Dan is The Forgotten City wellicht iets voor jou. Trash Sailors maakt zich klaar om lekker te varen op een vlot van afval. Raw Fury laat haar gezicht ook weer zien met Call of the Sea. Dead Static Drive combineert het autorijden met grove gunplay. Welcome to Elk rond de eerste video af.

De tweede ronde wordt gestart door horrorgame Carrion. In deze game speel je als een verschrikkelijk monster. De recent uitgestelde Ary and the Secret of Seasons is aanwezig in de video. In Atrio: The Dark Wild is de wereld helemaal donker en moet de speler zorgen voor het licht. Verder zien we de RPG Black Book en No Straight Roads. Check hier de preview van Celine.

Al deze diverse games zijn beschikbaar in het jaar 2020 en 2021 voor de Xbox One. Veel van deze games verschijnen echter ook op de pc, Playstation 4 en Nintendo Switch.

Bron: ID@Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord