Battlefield 3
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 oktober 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video: Hoe de Battlefield 3 bèta er in real-life uitziet

Battlefield 3 wordt door jullie en de pers gehuldigd als een van de meest realistische shooters ooit. Dat dit in de open bèta niet helemaal tot zijn recht komt door de vele glitches is bekend, en om DICE even lekker ouderwets dwars te zitten dook er de volgende video op het internet op:

Laten we hopen dat de retail-versie van de game toch wel wat aangepast wordt, zodat we straks allemaal lekker glitchloos kunnen knallen!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?