Hitman - Episode 2: Sapienza

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 26 april 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Stealth
  • Gameliner score

Video: Hitman: Episode 2 trailer toont nieuw Sarajevo Six-doelwit

Vanaf vandaag is Hitman: Episode 2 te downloaden en naast een nieuwe hoofdmissie bevat deze ook een nieuwe Sarajevo Six-doelwit. De nieuwe trailer toont Gary Lunn, ook wel bekend als 'The Enforcer', die is opgedoken in het Sapienza. Lunn is hier hoofd van de beveiliging in het biolaboratorium van het bedrijf Ether.

Hitman: Episode 2 Sapienza is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Sarajevo Six-contacten zijn exclusief voor de PlayStation 4.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?