Video: Het weer in F1 2010

Codemasters komt deze herfst nog met de lang verwachte F1 game naar de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Nadat jaren lang de rechten van de Formule 1 games in handen lagen van Sony heeft Codemasters de rechten overgenomen. De game zal gebouwd worden op de EGO engine welke ook gebruikt is voor DiRT, een andere racegame uit de renstal van Codemasters.

Zojuist is er een derde filmpje verschenen van de ontwikkelaar, waarin verteld wordt hoe het weer van invloed is tijdens het racen in F1 2010.

De game staat gepland voor 24 september van dit jaar. Lees hier de eerste bevindingen van Klaas in zijn preview.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?