Video: Het gaat er weer hard aan toe met Uncharted

Er zijn vandaag vier nieuwe gameplay trailers van Uncharted 2 verschenen, waarin het weer genieten is geblazen met alle actie die we voorgeschoteld krijgen. Daarnaast zijn de graphics natuurlijk ook weer fantastisch. Ram snel op de play knoppen om te zien dat het echt om een waardig vervolg op Uncharted: Drake's Fortune gaat!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?