Senua’s Saga: Hellblade II

  • Ontwikkelaar Ninja Theory
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, Horror
  • Gameliner score -

Video: Hellblade-ster leert zwaardvechten voor sequel

De hoofdrolspeelster van Senua’s Saga: Hellblade II heeft recent gedeeld dat ze zwaardvechten aan het leren is voor de sequel. Het gebruik van deze lessen in van grote impact voor de game.

Senua’s Saga: Hellblade II, de sequel op de geprezen Hellblade-game, heeft realistische combat hoog op het prioriteitenlijstje staan. Melina Juergens, wie wij kennen van haar rol als Senua, heeft een video gedeeld waarbij we kijkje nemen achter de schermen. We zien dat de actrice leert zwaardvechten en dat al deze moves ook terug te vinden zijn in Senua’s Saga: Hellblade II. Tenminste, de moves die lukken. Creative topman bij Ninja Theory Taheem Antoniades geeft aan dat ze de moves die lukken in de game stoppen en degene die te moeilijk zijn niet. Zo simpel kan het zijn. De video toont verder vele trainingen die de actrice is ondergaan en de andere professionals die helpen om Senua’s Saga: Hellblade II tot leven te brengen. Bekijk hier de laatste screenshot van Hellblade II.

Senua’s Saga: Hellblade II verschijnt voor de Xbox Series en pc.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?