Video: Hellblade-ster leert zwaardvechten voor sequel

Geplaatst:

De hoofdrolspeelster van Senua’s Saga: Hellblade II heeft recent gedeeld dat ze zwaardvechten aan het leren is voor de sequel. Het gebruik van deze lessen in van grote impact voor de game.

Senua’s Saga: Hellblade II, de sequel op de geprezen Hellblade-game, heeft realistische combat hoog op het prioriteitenlijstje staan. Melina Juergens, wie wij kennen van haar rol als Senua, heeft een video gedeeld waarbij we kijkje nemen achter de schermen. We zien dat de actrice leert zwaardvechten en dat al deze moves ook terug te vinden zijn in Senua’s Saga: Hellblade II. Tenminste, de moves die lukken. Creative topman bij Ninja Theory Taheem Antoniades geeft aan dat ze de moves die lukken in de game stoppen en degene die te moeilijk zijn niet. Zo simpel kan het zijn. De video toont verder vele trainingen die de actrice is ondergaan en de andere professionals die helpen om Senua’s Saga: Hellblade II tot leven te brengen. Bekijk hier de laatste screenshot van Hellblade II.

Senua’s Saga: Hellblade II verschijnt voor de Xbox Series en pc.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Senua’s Saga: Hellblade II

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

21 mei 2024

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord