Video: Heavy Rain in twee video's

Heavy Rain is van de makers van Fahrenheit (of Indigo Prophecy als je niet in Europa woont). De game moet het vooral hebben van het verhaal, die zelfs doorgaat wanneer de hoofdpersoon dood gaat.

Vandaag zijn er twee nieuwe video's verschenen van Heavy Rain. De kwaliteit is een beetje matig, want het is off-screen, maar dat mag de pret niet drukken. Check het hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?