Hearts of Iron IV

  • Ontwikkelaar Paradox Entertainment
  • Eerste releasedatum 6 juni 2016
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Hearts of Iron IV krijgt nieuwe uitbreiding en Anniversary Edition

De pc-strategiegame Hearts of Iron IV krijgt zeer binnenkort een nieuwe uitbreiding genaamd Man the Guns. Paradox Interactive heeft daarnaast laten weten dat de game een miljoen keer is verkocht en dat dit wordt gevierd met een Anniversary Edition.

Man the Guns gaat dieper in op de zeeslagen van de oorlog. Zo krijgen spelers meer opties om oorlogsschepen naar smaak aan te passen met betere bepantsering en betere wapens. Daarnaast kunnen oudere schepen worden geupgrade en komen er nieuwe opties voor democratische landen, zoals de Verenigde Staten.

De Anniversary Edition van Hearts of Iron IV die is aangekondigd bevat naast de hoofdgame ook de uitbreiding Man the Guns en een diorama. Deze is hand geschilderd door Power Up Factory en toont een verwoest Londen dat is ingenomen door Italië. Er verschijnt ook een iets duurdere Anniversary Edition die toegang geeft tot de uitbreidingen Together for Victory, Death or Dishonor en Waking the Tiger.

BRON Paradox Interactive

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?