.hack//G.U. Last Recode
  • ONTWIKKELAAR CyberConnect2
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 november 2017
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Video: .HACK//G.U. Last Recode wordt een HD remaster

Fans van jrpg's worden op hun wenken bediend, want .Hack//G.U. Last Recode wordt een HD remaster van een lang lopende serie, destijds uitgebracht op de PlayStation 2. De remaster zal de eerste drie delen van deze serie bevatten.

.Hack//G.U Last Recode is een remaster van een serie met een trouwe fanbase, die gestart is in 2002. Het gaat over een jongen genaamd Haseo, die samen met Shino een MMORPG speelt (dit spel was zijn tijd ver vooruit blijkt). In dit spel wordt Shino zijn avatar gedood en belandt in het echte leven in een coma. Aan jou de taak als speler om Tri-Edge na te jagen, die verantwoordelijk is voor deze actie.

Bandai Namco belooft grafische verbeteringen als 1080P, 60 frames per seconde en 16:9 weergave. Naast het aanpakken van de beelden, wordt ook de gameplay verbeterd in de vorm van enkele tweaks voor de balans van het spel. Bovendien krijgt het spel extra features. Tussen de gewone westerse rpg's is het prettig om weer eens een turn-based jrpg te mogen verwelkomen. Het spel kent een originele setting en er zijn nog genoeg gamers die dit pareltje nog niet hebben gespeeld.

.Hack//G.U. Last Recode wordt einde van dit jaar verwacht voor een release op PlayStation 4 en pc.

BRON Persbericht Bandai Namco

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?