Video: Guitar Hero Modern Hits lanceert een trailer

Guitar Hero: On Tour en Guitar Hero: Decades hebben al bewezen dat een ritmegame als Guitar Hero kan op de Nintendo DS. Guitar Hero: Modern Hits gaat dat nog eens dunnetjes overdoen met nieuwe nummers.

Vandaag is er een launchtrailer verschenen van de game. Modern Hits laat je, zoals de titel al zegt, spelen met verschillende hits van deze eeuw. Denk hierbij aan Fall Out Boy en Tokio Hotel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?