Video: Guitar Hero 5 Studio Modus video

Guitar Hero 5 komt eraan met 85 nieuwe nummers. De game kent vele verbeteringen in vergelijking met het vorige deel. Je kunt bijvoorbeeld meteen inspringen met spelen en is het mogelijk om met dezelfde instrumenten te spelen.

Vandaag is er een video verschenen van de Studio Modus. Deze zit ook weer in Guitar Hero 5. Check het filmpje hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?