Video: Grounded 0.9.0 update vrijgegeven

Geplaatst: 28 april 2021 15:48
Aangepast: 28 april 2021 15:48

Grounded update 0.9.0 is gisteren vrijgegeven. De update brengt nieuwe content en features, waarvan de belangrijkste in een video van Obsidian Entertainment worden toegelicht.

Update 0.9.0 voor Grounded is gisteren uitgebracht. Shyla Schofield, social media manager van Obsidian Entertainment, licht in een video toe wat de nieuwe update inhoudt. Om met de nieuwe features te beginnen is bouwen nu een stuk diverser geworden met de toevoeging van Curved Walls en Curved Floors in de stijl Grass en Stemm. De toevoeging van kabelbanen en ladders zorgen ervoor dat je toegang hebt tot meerdere verdiepingen. Daarnaast kom je nu meer insecten tegen die puur ter decoratie dienen en jouw geen kwaad kunnen doen. Tot slot is de fotomodus nu ook beschikbaar in multiplayer-modus. De eerste nieuwe content die wordt besproken zijn de afzonderlijke save-files die nu samengevoegd zijn wanneer deze gerelateerd zijn aan elkaar. Ook je items zijn nu makkelijker terug te vinden, omdat deze gesorteerd worden. Items verzamelen gaat ook een stuk efficiënter, doordat je nu meerdere items in één keer kunt verzamelen. De combat verloopt nu ook soepeler, want nu kan je zelf bepalen wanneer je aanvalt en je aanvallen eventueel annuleren door te blocken. Daarnaast verrichtten je insectenvallen pas schade op het moment dat een insect hier gebruik van maakt. Dit is niet alleen logischer, maar oogt ook beter in de game. Bij de vorige update is er nieuwe combat-muziek toegevoegd bij spinnen. Dit keer hebben ook de kleinere, zwakkere insecten een eigen muziekje gekregen. Bekijk hier de preview van Grounded.

De volledige lijst van update 0.9.0 vind je op de officiële website van Grounded. Grounded is beschikbaar voor de Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Obsidian Entertainment
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord